Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
70 files van totaal 278 km

Politie neemt laptop mee na aanhoudende geluidsoverlast

Toegevoegd: 17-12-2022, 13.39 uur
Politie neemt laptop mee na aanhoudende geluidsoverlast
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft vannacht in Middelburg een laptop in beslag genomen nadat zij tot twee keer toe ter plekke moest komen bij een bedrijfspand van waaruit te luide muziek te horen was.


Agenten gingen rond 00.30 uur voor de eerste keer naar het bedrijfspand. De eigenaar van het pand kreeg vervolgens de waarschuwing dat bij een volgende melding de geluidsapparatuur in beslaggenomen zou worden. Kennelijk had het bezoek niet veel indruk gemaakt want rond 06.10 uur werd de politie gebeld met de mededeling dat ook gedurende de rest van de nacht sprake was geweest van overlast door harde muziek.

De politie ging opnieuw ter plekke en constateerde dat er inderdaad (opnieuw) luide muziek werd gespeeld. De agenten bonsden op de deur maar er werd niet opengedaan. Ook op het geluid van de aangezette politiesirene werd niet gereageerd. Hierop werd bij de hulp officier van justitie een machtiging tot binnentreden gevraagd. Toen deze was verstrekt, werd een ruit opengebroken om binnen te komen. Vervolgens werd de eigenaar van het pand bekeurd en is de laptop waar de muziek op stond in beslag genomen.

De geluidsinstallatie zal bij een volgende melding meegenomen worden, zo meldt de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren