Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 322 km

Twee arrestaties na ophalen drugspakket

Toegevoegd: 17-12-2022, 15.36 uur
Twee arrestaties na ophalen drugspakket
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BRESKENS - De politie heeft twee personen aangehouden nadat bij een winkel in Breskens een pakket met drugs was afgeleverd. De twee worden verdacht van drugshandel.


De medewerker van de afhaallocatie waarschuwde de politie omdat het vermoeden bestond was dat er drugs in het pakket zou zitten. Agenten consteerden dat het vermoeden klopte: in het pakket zat ruim 5 kilo hennep. Toen een 47-jarige man uit Oostburg het pakket kwam afhalen, is hij aangehouden. Later is ook een 30-jarige vrouw uit diezelfde plaats gearresteerd.

De verdachten zijn verhoord en mochten vrijdag na het afleggen van een verklaring naar huis. De politie maakt een dossier op dat naar de officier van justitie gaat.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
S (18-12-2022 om 15:30)
Hahahaha, de bezorger heeft u gemist en het pakketje word de volgende dag bij het lokale ophaalpunt afgeleverd.
mar (18-12-2022 om 11:09)
Ze zouden al bij de pakketdiensten drugshonden moeten inzetten, dan kan dit niet zo snel gebeuren. Maar wel oplettendheid bij de ophaalservice. Hoop zonder verdere acties!!
Ik (18-12-2022 om 07:55)
Heel erg goed, hopen dat de medewerker nu wel veilig verder kan. Want drugsdealers zijn vaak agressief.
Cookie-instellingen beheren