Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Maaltijdbezorger aangereden Badhuisstraat Vlissingen

Toegevoegd: 17-12-2022, 20.02 uur
Door: Reinoud Hiemstra

VLISSINGEN - Op de Badhuisstraat in Vlissingen is zaterdagavond een maaltijdbezorger aangereden door een automobilist. De bezorger raakte licht gewond en hoefde niet mee met de ambulance. Beide voertuigen raakten lichtbeschadigd.


De maaltijdbezorger reed weg vanaf de Coosje Buskenstraat en wilde rond 19.00 uur de Badhuisstraat op rijden. Bij een poging om dit nog vóór een aankomend voertuig te doen, ging het mis. De bezorgscooter werd door de auto geraakt aan de linkerzijde. Daarbij kwam de bezorger ten val.

Het toegesnelde ambulancepersoneel is samen met het slachtoffer naar de eetgelegenheid gelopen waar hij werkt. Hier is het slachtoffer nagekeken door de ambulancemedewerkers. De bezorger hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De automobilist kwam met de schrik vrij.

De ter plaatse gekomen politieagenten en handhavers hebben de ongevalslocatie veilig gesteld en het verkeer over een enkele rijbaan geleid. De politie heeft de betrokkenen geholpen de schadeformulieren in te vullen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anon (18-12-2022 om 22:58)
@POEMA Het is op de badhuisstraat gebeurd en daar waren geen HAAIENTANDEN!! aanwezig. Nogmaals, ik stond er op te kijken, niks speculeren.
POEMA (18-12-2022 om 12:23)
@Anon + Drica U heeft alles gezien maar nog moet de scooterrijder voorrang verlenen aan de auto ivm HAAIENTANDEN !! En dat de automobilist zat te klooien op zijn smartphone. Dat is pas speculeren !!!! Dus wie wordt nu de mond gesnoerd. Precies : U !! Daarnaast als je dit werk niet wilt doen voor een grijpstuiver, je opgejaagd voelt om van A naar B te "vliegen" dan moet je ander werk gaan doen. Iedereen moet zich aan de regels houden !!! Haast, druk, enz. mag hier geen invloed op hebben.
Drica (18-12-2022 om 09:54)
Dat de bezorgers op fietsen en bromfietsen altijd haast hebben komt ook door het krappe bezorgschema. Zelfs met dit slechte en gladde weer rijden ze met een warm prakkie naar de besteller die lekker warm en veilig thuis zit.. Gelukkig is er een Anon die dit ongeluk heeft zien gebeuren en zo de mond snoert van al die voorbeeldige reageerders. Sterkte aan de bezorgers en al zijn collegas die voor een grijpstuiver snel van A naar B moeten vliegen.
Anon (18-12-2022 om 08:57)
Ik stond er op te kijken, de scooterrijder gaf netjes en ruim op tijd richting aan en reed langzaam. Denk eerder dat de automobilist op zijn smartphone zat te klooien aangezien hij op het verkeerde wegdeel reed en niet eens remde voor de aanrijding. Inderdaad rijden veel van die bezorgers als gekken, echter was dit hier niet het geval.
Bertus Maas (18-12-2022 om 08:36)
Jammer dat dit weer gebeurd is !!! maar ik wil wel even zeggen dat ongeacht wiens schuld het was de maaltijd bezorgers weinig op hebben met verkeersregels zoals voorrang ,op trottoirs rijden ,richting aangeven, te hard rijden, maar wat ook verschrikkelijk is te weinig of geen licht voeren!!!! dan zijn ze dus ook slecht zichtbaar!!! Ik zelf zou helemaal niet op zo'n fiets of brommer stappen voordat de verlichting in orde is. Ik denk dat dit een zaak is van de eigenaar van de winkelier danwel organisatie waarvoor gereden wordt!!!!
Klevers (18-12-2022 om 07:20)
Ik rijd best vaak in de omgeving en de bezorgers op scooter rijden over het algemeen best normaal. De mensen in de bezorg busjes en auto rijden echter altijd veel te hard en op je bumper. Beterschap aan de bezorger
Cookie-instellingen beheren