Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Zeer grote brand hotel Domburg

Toegevoegd: 18-12-2022, 14.39 uur - Update: 18-12-2022, 16.18 uur
Door: Roland de Jong

DOMBURG - In hotel Ter Duyn aan de P.J. Eloutstraat in Domburg is zondagmiddag brand uitgebroken. De brandweer heeft opgeschaald naar zeer grote brand. Er is niemand gewond geraakt.


De brand werd rond 14.25 uur ontdekt en woedt in een sauna in een kelder van het gebouw. Er zijn vier blusvoertuigen en een ladderwagen opgeroepen om de brand te bestrijden. Rond 15.10 uur heeft de brandweer opgeschaald naar zeer grote brand. "Brandbestrijding in de kelder van een gebouw is voor de brandweereenheden altijd een arbeidsintensieve klus", zo legt de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) uit.

De brandweer meldde rond 15.20 uur dat het hotel volledig was ontruimd. "Hoewel er een aantal kamers van het hotel waren verhuurd, waren er gelukkig geen gasten in het hotel op het moment dat de brand uitbrak", zo meldt de VRZ. Volgens de Veiligheidsregio zijn er geen gewonden.

Om de brand goed te kunnen blussen, zijn op een aantal plekken in het gebouw gaten gemaakt. Rond 16.00 uur had de brandweer de brand onder controle en kon het sein 'brand meester' worden gegeven. Er wordt nog wel geventileerd om de laatste vuurresten te kunnen vinden en benaderen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren