Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Temperatuur gestegen, code oranje weer voorbij

Toegevoegd: 19-12-2022, 07.45 uur
Op veel plaatsen gebeurden ongelukken.
Op veel plaatsen gebeurden ongelukken.
© Foto: Reinoud Hiemstra
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Lokaal kan het wellicht nog glad zijn, maar omdat het vannacht een stuk warmer is geworden, zijn de grootste gladheidsproblem voorbij. Code oranje is daarom ingetrokken.


Rond 07.30 uur lag de temperatuur volgens het KNMI in heel Zeeland boven de zeven graden celcius. Het warmere weer betekent het einde van de periode met gladheid. “Er worden na vandaag voorlopig ook geen waarschuwingen meer verwacht”, zo laat het KNMI weten

Ondanks alle waarschuwingen en oproepen om thuis te blijven tenzij het echt niet anders kon, ging het gisteren en vannacht toch nog op veel plaatsen mis. In de provincie werden tientallen ongevallen gemeld. Voor zover bekend was vrijwel alleen sprake van blikschade.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren