Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
73 files van totaal 300 km

Arrestatie voor overtreden contact- en locatieverbod

Toegevoegd: 19-12-2022, 08.03 uur
Arrestatie voor overtreden contact- en locatieverbod
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Politieagenten van het basisteam Walcheren hebben vannacht een persoon aangehouden die een zowel een contact- als een locatieverbod overtrad. Dat melden de agenten op social media.


De verdachte zou de ex zijn van de persoon bij wie hij voor de deur stond. Na de melding gingen meerdere politie-eenheden op pad. Zij troffen de persoon ter plekke aan. De man bleek inderdaad eerder opgelegde justitiële voorwaarden te overtreden en werd daarom aangehouden.

De verdachte is overgebracht naar Torentijd in Middelburg. Hier zal hij later vandaag door de recherche worden gehoord, zo laat de politie weten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lentezon (22-12-2022 om 00:20)
Peter Quest als je (goed) leest : Er staat letterlijk ''een persoon aangehouden die een zowel een contact- als een locatieverbod overtrad'' Dus oordelen kan zeker wel, de persoon in kwestie was gewoonweg in overtreding. Het was dus geen natte scheet!!
Peter Quest (19-12-2022 om 13:31)
Kijk Michel, Het is triest dat dit soort figuren hun voorwaarden overtreden. Maar het is vaak iets gecompliceerder. Ik ken hier het verhaal niet. Dus kunnen we beiden ook niet oordelen. Politie is ook niets meer dan een stel uitvoerders die je voor iedere natte scheet kan bellen waarna ze in actie komen. Maar mischien was dit geen natte scheet? Geen idee.
Michel (19-12-2022 om 11:56)
Laat hem maar een paar jaar in Torentijd zitten. Zulke figuren horen niet in deze maatschappij
Cookie-instellingen beheren