Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder te water geraakte auto aangehouden

Toegevoegd: 22-12-2022, 09.26 uur
De automobilist bleek onder invloed van alcohol.
De automobilist bleek onder invloed van alcohol.
© Foto: Reinoud Hiemstra
Door: Reinoud Hiemstra

NIEUWDORP - De bestuurder van de auto die woensdagavond te water raakte bij Nieuwdorp, is aangehouden door de politie. Hij bleek onder invloed van alcohol te hebben gereden.


De automobilist belandde woensdagavond rond 18.00 uur in het water bij de Hertenweg nadat hij van de weg was gereden en daarbij een lantarenpaal had meegenomen. Het voertuig schoof via een sloot een vijver in en kwam daar tot stilstand. De bestuurder heeft zelfstandig het voertuig kunnen verlaten. 

De politie heeft bij de man een blaastest afgenomen. Deze wees uit dat de bestuurder onder invloed van alcohol zou hebben gereden. De politie heeft de man gearresteerd en overgebracht naar het politiecellencomplex. 

Het voertuig is inmiddels door bergingsbedrijf De Moor uit het water gehaald en afgevoerd.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (22-12-2022 om 22:20)
Zo'n frisse duik in het koude water zal hem goed gedaan hebben.
Henky (22-12-2022 om 10:06)
Wel mensen opgelet de zuip maand is weer begonnen er zijn mensen die denken dat ze alleen op de wereld rijden /zijn en verpesten de feestendagen van anderen of erger Dus dan niet zuipen om het jaar goed af te sluiten
Cookie-instellingen beheren