Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 85 km

Automobilist zonder geldig rijbewijs betrapt Axel

Toegevoegd: 22-12-2022, 15.44 uur
Automobilist zonder geldig rijbewijs betrapt Axel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

AXEL - Een 44-jarige automobilist uit Koewacht is woensdagavond door de politie aangehouden nadat hij al voor de zoveelste keer was betrapt op het rijden zonder geldig rijbewijs. De auto van de man is in beslag genomen.


Agenten zagen de man rijden over de Buthdijk in Axel. Omdat bekend was dat de man geen rijbewijs had, gaven de agenten hem een stopteken. De man stopte vervolgens op de Gerbrandystraat in Axel en werd hier aangesproken door de politie.

De 44-jarige automobilist werd vervolgens aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. "Daar heeft hij een verklaring afgelegd. Hierna werd hij in vrijheid gesteld", zo laat de politie weten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bennie (23-12-2022 om 14:39)
@Ik, Die gasten gaan gewoon liever ff brommen, hoeven ze niets te betalen.
Ik (23-12-2022 om 09:54)
Belachelijk dat hij hier elke x mee weg komt. Laat hem alle boetes die hij heeft in 1 x betalen en dan zo hoog dat hij nooit meer kan rijden.
bert kaiser (22-12-2022 om 16:16)
meermalen aangehouden ?dan vernietig je toch elke keer de auto, bij schade dus ook niet verzekerd,je zal maar een slachtoffer daar van zijn
Cookie-instellingen beheren