Weerbericht:
Bewolkt en perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Taakstraf voor ontucht met jongen (16)

Toegevoegd: 22-12-2022, 15.50 uur
Taakstraf voor ontucht met jongen (16)
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft donderdag de 67-jarige K. K. uit Arnemuiden een taakstraf van 120 uur opgelegd waarvan 40 uur voorwaardelijk. De officier van justitie eiste deze straf wegens ontucht met een minderjarige jongen in 2018. Ook zal K. een schadevergoeding van ruim 2.000 euro moeten betalen.


K. werd ervan verdacht ontucht te hebben gepleegd met een jongen van 16 voor wie hij zou zorgen. K. onderhield een hoogaars en de eigenaar wilde dat zijn kleinzoon K. daarbij hielp. In het onderkomen van K. ging de jongen samen met K. onder de douche en daarbij werd hij door K. ingezeept en ontuchtig betast.

De uitspraak is conform de eis van de aanklager.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hansen (24-12-2022 om 09:49)
Peter je hebt volkomen gelijk! Het is een schande dat dit soort mensen altijd maar er zo van af komen. En inderdaad dealers krijgen jaren lang gevangenis. Die kinderen hebben heel hun leven een trauma. Ik zeg aanpakken die vieze pedo s !
Emergo (23-12-2022 om 17:29)
@Peter Misschien je wat nbeter laten informeren over straffen, jouw verhaal is uit de duim gezogen.
Peter (23-12-2022 om 13:23)
In wat voor een land leven we toch? Pedo's ,moordenaars,verkrachters krijgen altijd lage straffen net alsof het aangemoedigd wordt,een drugsdealer krijgt 10 jaar of zelfs langer.on-ge-loooooflijk!!!
ongeloof (23-12-2022 om 10:04)
Dit is toch niet normaal , dat je zo'n pedo gewoon laat gaan met een zielige taakstraf. wanneer je een fiets steelt krijg je het zelfde. die jongen is voor z'n leven beschadigd en meneer kan vandaag de dag gewoon weer doen waar die mee bezig was. echt waar ongelofelijk dat je als rechter dit eist tegen zo'n man !
Milli (22-12-2022 om 17:01)
Fucking belachelijk , aanpakken zulk soort !!! Zulke delicte de straffen moet veel en veel hoger. Je geeft zo'n kind SCHADE en een TROUMA !! Krijg je daarvoor maar een taakstrafje schande dit kut rechtsysteem!!
Cookie-instellingen beheren