Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hond verjaagt overvallers in Oost-Souburg

Toegevoegd: 23-12-2022, 10.46 uur
Hond verjaagt overvallers in Oost-Souburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Een hond heeft donderdagavond de daders weggejaagd van een woningoverval in Oost-Souburg. Dat meldt de politie.


Drie mannen probeerden volgens de politie rond 22.00 uur een woning aan de Ahornstraat te overvallen. "Ze drongen de woning binnen en er ontstond een worsteling met de bewoonster. De hond kwam het baasje te hulp en de drie mannen gingen er vandoor, gevolgd door de hond. Het dier kwam even later terug en bleek gewond te zijn geraakt. De hond moest worden nagekeken door een dierenarts", zo vertelt de politie.

Na het incident werd de politie gewaarschuwd. De daders zijn niet meer aangetroffen. De politie doet onderzoek en vraagt eventuele getuigen zich te melden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
joke (24-12-2022 om 10:20)
wat een geweldig dier , dieren zijn ongelooflijk slim en lief , ik hoop dat het lieve dier snel weer beter is .
Oliebol (24-12-2022 om 04:25)
Vroeger liepen er 2 inbrekers in m’n tuin totdat ze mijn 2 Rottweilers binnen zagen zitten, gingen er hierna vandoor met hun staart tussen de benen. Tot op de dag van vandaag ben ik dankbaar voor m’n 2 schatten, ook al leven ze niet meer!
Cynthia Daane (23-12-2022 om 18:09)
Het was half 10 staat er zo’n *** aan je deur. hoop zo dat mijn hond hun vreselijk heb aangevallen die klerelijers hebben mijn hond vreselijk bewerkt met een mes in der nek en rug ,spieren doorgesneden maar geloof me die worden sowieso gepakt snel want zijn te lomp en bang dat ze dna achterlaten ,zijn petje ligt al bij de politie om te onderzoeken. Laffe gozertjes
Ja-Ja (23-12-2022 om 16:29)
Top hond.
Elly (23-12-2022 om 12:38)
Hulde aan de hond! Te hopen dat de daders flink te grazen zijn genomen en niet kunnen zitten! Beterschap voor de hond en sterkte voor het baasje.
wim (23-12-2022 om 12:37)
wat een lafaards blijf met je handen van mens en dier af ,er is niks van jullie bij a werken dan heb je ook geld
Cookie-instellingen beheren