Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
114 files van totaal 488 km

Woning uitgebrand Platanenstraat Oost-Souburg

Toegevoegd: 23-12-2022, 16.10 uur - Update: 23-12-2022, 17.10 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Een woning aan de Platanenstraat in Oost-Souburg is vrijdagmiddag grotendeels door brand verwoest. De brandweer schaalde op naar middelbrand maar had het vuur snel onder controle.


De brandweer kreeg omstreeks 15.40 uur de eerste melding binnen over de woningbrand. Al vrij snel bleek het te gaan om een uitslaande brand. De brandweer heeft hierop opgeschaald naar middelbrand. Twee blusvoertuigen en een ladderwagen werden ingezet om de brand te bestrijden. Omstreeks 16.10 uur gaf de brandweer het sein 'brand meester'. Inmiddels heeft de brandweer de bluswerkzaamheden afgerond.

De woning is grotendeels verwoest. De naastgelegen woningen zijn ook door de brandweer gecontroleerd. Stichting Salvage is opgeroepen om de eigenaren te ondersteunen bij de afhandeling van de schade. Het rijtjeshuis waar de brand uitbrak, is voorlopig onbewoonbaar. Op het moment van de brand waren er volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) geen mensen of dieren aanwezig. Er is dan ook niemand gewond geraakt.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ADRIAN IRVINE (23-12-2022 om 22:27)
Veel sterkte aan de bewoners. Ik hoop dat jullie zijn goed opgevangen door instanties. Zal je maar overkomen net voor kerst.
Cookie-instellingen beheren