Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Politie controleert extra op rijden onder invloed

Toegevoegd: 24-12-2022, 11.00 uur
Politie controleert extra op rijden onder invloed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie gaat de komende tijd extra controleren op het gebruik van alcohol in het verkeer. Daarvoor waarschuwen de agenten van het basisteam Walcheren.


Via social media laat de politie weten dat rond de feestdagen extra zal worden gecontroleerd op het rijden onder invloed van alcohol. "Heeft u plannen buiten de deur, maak dan vooraf de afspraak wie er rijdt en dus geen alcohol drinkt. Vanaf vandaag wordt op verschillende locaties op Walcheren extra gecontroleerd op het rijden onder invloed", aldus de politie.

Rijdt u onder invloed van alcohol? Dan krijgt u een geldboete, een (tijdelijke) ontzegging van uw rijbevoegdheid, een gevangenisstraf of een combinatie van deze straffen. De strafmaat hangt af van de ernst van de situatie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (25-12-2022 om 11:02)
En niet te vergeten: bijna niemand geeft richting aan, mobiel gebruikers achter het stuur is de normaalste zaak van de wereld. Het is gewoon 1 grote hufterbende in het verkeer.
Piet (25-12-2022 om 07:24)
Beste motorob, En jij denkt dat er nu niks meer kan gebeuren met je opi en omi door het extra controletje.
Johan (25-12-2022 om 00:51)
Ben zojuist zowat de hele provincie doorgereden. Heb geen controle gezien.
motorob (24-12-2022 om 19:30)
Beste Piet, als een van jouw familieleden wordt aangereden door een dronkenlap omdat oom agent volgens jou beter continu door de wijk kan rijden voor het geval er heel misschien ergens in wordt gebroken, denk jij er dan nog steeds zo over?
Boogaard (24-12-2022 om 17:45)
Kom in de nacht nooit politie tegen hoe laat ik ook naar huis rij na te hebben ge werkt
bram goeree (24-12-2022 om 17:23)
prima ,kan niet genoeg op gecontroleerd worden
Cookie-instellingen beheren