Weerbericht:
Bewolkt en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
51 files van totaal 189 km

Verdachten reden zich vast op akker

Toegevoegd: 25-12-2022, 01.03 uur
Door: Roland de Jong

OUD-VOSSEMEER - De verdachten waarop zaterdagavond door de politie werd geschoten in Oud-Vossemeer, kwamen met hun auto tot stilstand in een akker. Het voertuig is inmiddels getakeld.


Wat er zaterdagavond precies voorafging aan het schieten door de politie, is nog niet helemaal duidelijk. Wel heeft de politie laten weten dat het voertuig van de verdachten zonder verlichting zou hebben gereden en dat op agenten zou zijn ingereden toen zij een controle wilden uitvoeren. Buurtbewoners zeggen dat zeker één van de verdachten door de politie werd getaserd nadat hij was weggevlucht toen de auto vast was gereden op een akker achter een woning aan de Veerstraat.

De politie zocht na het incident lange tijd naar een mogelijke derde verdachte. Hierbij werd ook een politiehelikopter ingezet. Rond 23.40 uur, een half uur na zijn komst, vertrok de helikopter weer. Voor zover bekend is er geen derde persoon meer aangetroffen. Rond middernacht werd de afzetting op de Veerstraat opgeheven. Drie kwartier later had bergingsbedrijf Van Egeraat de vastgereden Mercedesbus van de verdachten losgetrokken en afgevoerd.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren