Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser van Tractaatweg bij Terneuzen gehaald

Toegevoegd: 25-12-2022, 03.33 uur
Fietser van Tractaatweg bij Terneuzen gehaald
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft zaterdagavond een fietser van de Tractaatweg bij Terneuzen gehaald. Op deze doorgaande weg is fietsen verboden.


De Tractaatweg maakt onderdeel uit van zowel de N62 als de N290. Hier mag respectievelijk 100 en 80 kilometer per uur worden gereden. Op beide weggedeelten is fietsen verboden maar de politie betrapte op Kerstavond dus iemand die het niet zo nauw nam met de verkeersregels.

Volgens de politie heeft de fietser een proces-verbaal gekregen. De fietser wacht dus een bekeuring. Wie fietst op een autoweg of snelweg, krijgt een boete van 160 euro (exclusief 9 euro administratiekosten), zo blijkt uit de zogeheten Boetebase van het Openbaar Ministerie (OM).


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (25-12-2022 om 09:41)
Dom, de regio niet kennen en borden negeren. Gelukkig geen ongevallen veroorzaakt. Laat de hoge boete een lesje zijn.
Cookie-instellingen beheren