Weerbericht:
In de zuidelijke helft enkele buien.
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Man redt kind (3) van verdrinkingsdood

Toegevoegd: 01-05-2007, 22.54 uur
Door: Politie Zeeland

SINT PHILIPSLAND - Vanavond om 18.05 uur heeft een inwoner uit Sint Philipsland een 3-jarig jongetje van de verdrinkingsdood gered.

De moeder van het jongetje wandelde met haar twee zoontjes van 3 en 5 jaar over de Haven in Sint Philipsland. Het kind van 3 jaar zat in een wandelwagentje. Ze had een hondje bij zich wat zich losrukte.

De vrouw wilde het hondje pakken en liet daarbij de wandelwagen los. Door de wind en de helling van de Haven ging het wandelwagentje rijden en voor de moeder het weer kon pakken verdween het de haven in en zonk gelijk.

De moeder sprong er achteraan maar kon de wandelwagen niet boven water krijgen. Een man (leeftijd niet bekend) die vanuit zijn woning zicht heeft op de haven zag de wandelwagen te water gaan en rende naar buiten.

Hij sprong gelijk het water in en hielp de wandelwagen met daarin het kind boven water te halen. Inmiddels waren er meer omstanders en samen heeft men de moeder en het kind op het droge gebracht.

Beiden zijn voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren