Weerbericht:
Bewolkt, in het noorden wat regen. Morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie doet onderzoek na vondst auto naast A58

Toegevoegd: 25-12-2022, 07.52 uur
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - Langs de A58 bij Arnemuiden is vanochtend een personenauto in een droge sloot terecht gekomen. Bij het voertuig werd niemand meer aangetroffen. De politie is een onderzoek gestart.


Onder meer brandweerduikers werden rond 06.50 uur opgeroepen nadat was gemeld dat een voertuig van de rijbaan tussen Lewedorp en Arnemuiden was geschoten en via een verkeersbord in een sloot was beland. Er werd vanuit gegaan dat sprake was van een auto te water maar al snel bleek dit niet het geval te zijn: de Renault Laguna lag in een droge sloot.

De brandweer heeft samen met de politie in en rond de auto gezocht naar mogelijke slachtoffers maar niemand aangetroffen. Er is al een berger ter plekke, maar de politie heeft een plaats delict ingesteld en er wordt nu eerst nog nader onderzoek gedaan, onder meer naar de inzittende(n) van het voertuig.

Rijkswaterstaat heeft de rechter rijstrook en de vluchtstrook afgezet. Verkeer kan passeren over de overgebleven rijstrook.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lies (25-12-2022 om 08:31)
Lekker onder invloed.... maakt veel kapot
Cookie-instellingen beheren