Weerbericht:
Zwaar bewolkt en meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto naast A58 betrokken bij incident Antwerpen

Toegevoegd: 25-12-2022, 13.24 uur
Deze auto zou gebruikt zijn om de gewonde man te dumpen.
Deze auto zou gebruikt zijn om de gewonde man te dumpen.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - De personenauto die vanochtend leeg werd aangetroffen langs de A58 bij Arnemuiden is de auto die werd gebruikt om vannacht in Antwerpen een zwaargewonde man te dumpen. Dat meldt de PZC op basis van de Belgische politie.


De Renault Laguna werd rond 06.50 uur gevonden in een droge sloot tussen de snelweg en de spoorlijn. De auto bleek eerst een verkeersbord te hebben geraakt en daarna via de berm in de droge sloot te zijn beland. Toen duidelijk was dat er mogelijk een verband was met de zaak in België, stelde de politie een plaats delict in zodat nader onderzoek kon worden gedaan.

De man die vannacht zwaargewond werd achtergelaten bij de Antwerpse Melkmarkt, is een 26-jarige Vlissinger. Vlaamse media meldden dat hij is neergeschoten en dat hij in levensgevaar verkeert. Het politie-onderzoek loopt nog.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (25-12-2022 om 21:12)
Liasa, mensen zijn net 2 jaar opgesloten geweest ten onrechte meerdere keren ingeënt, natuurlijk word het steeds erger, had je wat anders verwacht?
Nuchtere Henkie (25-12-2022 om 19:02)
Beetje naïeve reacties hoor. Je woont in Nederland de grootste producent van synthetische drugs en invoer verdovende middelen. 90 procent weet je niet en komt niet in het nieuws dit is toch gewoon een logisch gevolg van wat er dagelijks speelt in nederland. Een gram coke word sneller bezorgd dan een pizza. Mensen word wakker. Nederland is een narcostaat.
M (25-12-2022 om 16:34)
Het zijn zulke lieve jongens..... welkom in de verkeerde kringen. We lezen de namen nog wel een keer in de krant maar dan zwart omrand.
Laïsa (25-12-2022 om 14:55)
Zo lees je wat nieuws items die een hele bizarre wending krijgen in de loop van de dag. Wat een gekke wereld. Het lijkt steeds gekker te worden of ligt dat aan mij?
Cookie-instellingen beheren