Weerbericht:
Wolkenvelden en droog, morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Woningbrand Oud-Vossemeer mogelijk aangestoken

Toegevoegd: 26-12-2022, 09.32 uur
Woningbrand Oud-Vossemeer mogelijk aangestoken
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OUD-VOSSEMEER - De politie onderzoekt of de brand die op Kerstavond woedde in een woning in Oud-Vossemeer is aangestoken. Dat heeft de politie desgevraagd bevestigd.


De brandweer werd zaterdagavond rond 21.15 uur met spoed naar de Weelhoekstraat gestuurd nadat was ontdekt dat daar brand woedde in een woning. Ter plekke troffen de brandweerlieden in de woonkamer een brandende tafel aan. Deze is naar buiten gehaald en afgeblust.

Volgens de politie wordt naar aanleiding van de brand technisch onderzoek gedaan naar inbraak en/of brandstichting. Verder kunnen nog geen mededelingen worden gedaan. Bij de brand raakte overigens niemand gewond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren