Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist gewond bij ongeluk tunnelweg

Toegevoegd: 26-12-2022, 16.31 uur - Update: 27-12-2022, 11.59 uur
Door: Roland de Jong

DRIEWEGEN - De bestuurster van een personenauto is maandagmiddag gewond geraakt nadat deze op de Westerscheldetunnelweg (N62) met haar voertuig in de berm terecht was gekomen.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde kort na 15.00 uur op de rijbaan tussen het tolplein en de Westerscheldetunnel. De auto reed hier in de rechterberm en kwam bij of tegen de vangrail aan de andere zijde van de rijbaan tot stilstand. De politie en de ambulancedienst spoedden zich na de melding ter plekke. De politie zette tijdelijk de linker rijstrook af terwijl de ambulancedienst zich ontfermde over de gewonde.

Volgens een woordvoerder van de politie leek het letsel van de persoon mee te vallen maar werd ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. Bergingsbedrijf De Moor is ingeschakeld om de beschadigde personenauto te takelen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (28-12-2022 om 15:29)
En hoe kom je in de berm terecht? Door niet op te letten of met andere dingen bezig zijn. Als er sprake was van een andere oorzaak dan had dat er wel bij gestaan. Ik zie er daar dagelijks met telefoons bezig achter het stuur.
Cookie-instellingen beheren