Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Schipper ontdekt brandje langs Schelde-Rijnkanaal

Toegevoegd: 27-12-2022, 10.13 uur
Volgens de brandweer werd vermoedelijk een koelkastje opgeblazen.
Volgens de brandweer werd vermoedelijk een koelkastje opgeblazen.
© Foto: Brandweer Woensdrecht/Hoogerheide
Door: Roland de Jong

RILLAND - Langs het Schelde-Rijnkanaal in Rilland heeft vannacht een buitenbrandje gewoed. De brandweer werd kort voor middernacht opgeroepen om te blussen.


Een passerende schipper had het brandje opgemerkt, waarna brandweerlieden vanuit zowel Hoogerheide als Rilland naar de Oostelijke Schelderijnweg werden gestuurd. De brand bleek te woedden aan de Brabantse zijde en daarom nam Hoogerheide de inzet voor haar rekening.

Volgens de brandweer van Woensdrecht/Hoogerheide lagen ter plekke allerlei brokstukjes, ogenschijnlijk afkomstig van een oud koelkastje dat was opgeblazen. De brandweer heeft de zaak afgeblust en de weg schoongeveegd en kon hierna weer inrukken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren