Weerbericht:
Perioden met zon, later op de dag in het midden en zuiden buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

64 Processen verbaal bij visserijcontroles

Toegevoegd: 02-05-2007, 14.49 uur
Door: Roland de Jong

SCHARENDIJKE - Bij controleacties rond de Brouwersdam zijn in de afgelopen dagen in totaal 64 processen verbaal uitgeschreven. Tijdens de acties werd gecontroleerd op stroperij en het vissen met verboden vistuigen.

Er werden vier personen aangehouden voor het niet kunnen tonen van de benodigde papieren. Van de 64 processen verbaal waren er 24 voor vissen in verboden gebied en 40 voor het vissen met verboden vistuigen. In totaal werd er 30 kilogram vis in beslag genomen.

De actie werd gehouden naar aanleiding van klachten. Tijdens de controles werkten de politie, het Regionaal Milieu Team (RMT), het Korps Landelijkee Politie Diensten (KLPD), de Algemene Inspectie Dienst (AID), de Groenhandhavingsdienst van de Provincie Zuid Holland, Rijkswaterstaat, de Provincie Zeeland, de Gemeente Schouwen Duiveland en het Openbaar Ministerie (OM). Bij de actie waren 20 ambtenaren betrokken.

De komende tijd zullen meer controles worden gehouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren