Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 66 km

Brandje op balkon, buurman in psychische nood

Toegevoegd: 27-12-2022, 10.27 uur
De politie kon het brandje snel uitmaken.
De politie kon het brandje snel uitmaken.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op een balkon bij een woning in Vlissingen heeft vannacht een klein brandje gewoed. De bewoner van het buurpand bleek psychische hulp nodig te hebben en is daarom naar Emergis gebracht. Dat heeft de politie bekendgemaakt.


Rond 00.40 uur werd gemeld dat brand woedde bij een woning aan de Van Dishoeckstraat. Hierop werden een blusvoertuig en een hoogwerker van de Vlissingse brandweer met spoed ter plekke gestuurd. Ter plekke bleek volgens de politie dat op een balkon een spuitbus en purschuim tot ontploffing waren gebracht, vermoedelijk met behulp van vuurwerk.

De politie was snel ter plekke en kon het brandje uitmaken. De brandweer heeft een nacontrole gedaan. Omdat het met de bewoner van de naastgelegen woning psychisch niet goed bleek te gaan, hebben de politieagenten een ambulance ter plekke gevraagd. Deze heeft de man naar Emergis gebracht.

Politieagenten van het basisteam Walcheren hebben gemeld dat de buurman vuurwerk op het balkon gegooid zou hebben. Het zou de zoveelste keer zijn dat er melding waren over dit adres. Gezien de verwarde staat van de man is hij beoordeeld door de GGZ en opgenomen zodat hij zorg kan krijgen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pippa (30-12-2022 om 12:46)
Ik heb iemand boven mij wonen die gestoord is en niet zo,n beetje ,een psychopaat die mij als slachtoffer ziet, hele dagen begluurd worden,als je buiten komt ,stankoverlast want er wordt nooit schoongemaakt, en tot overmaat van ramp een alcoholist de drank kan ik soms beneden ruiken. En zo,n iemand geven ze een appartement en verder wordt er niet naar omgekeken, met alle gevolgen van dien. Heb zelf 24 jaar in de zorg gewerkt ,en dit is de maatschappij van nu ,wat een zootje!
Lies (29-12-2022 om 04:14)
Verward....doorwat? Drugs of alcohol het ver te zoeken zoals vele je zou maar naast wonen...dan was ik er niet van gediend verward of niet. Social media word je depri van.
Stijn (27-12-2022 om 22:26)
Je bent zomaar de gekste niet zie je wel
Johan (27-12-2022 om 12:53)
@Loes, ik wilde juist hetzelfde schrijven maar jij was me net voor.
Jac (27-12-2022 om 11:11)
Je zou de persoon zelf maar zijn, das nog erger dan er naast wonen....... Dit komt steeds vaker voor, lang leven de bezuinigingen op de (geestelijke)gezondheidszorg.
Loes (27-12-2022 om 10:33)
Je zou er maar naast wonen..dan zit je er gespannen bij
Cookie-instellingen beheren