Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 64 km

Automobiliste belandt in bosjes bij bushalte

Toegevoegd: 27-12-2022, 10.40 uur
Door: Reinoud Hiemstra

DOMBURG - In Domburg is vanmorgen een automobiliste met haar voertuig in de beplanting bij een bushalte naast de Roosjesweg tot stilstand gekomen. Dat gebeurde nadat ze een stuurcorrectie had uitgevoerd. Er raakte niemand gewond.


De automobiliste zou rond 09.30 uur een stukje berm geraakt hebben en hier van geschrokken zijn. Door de schrik gaf ze een ruk aan het stuur, waardoor het voertuig op de verhoogde stoep bij de bushalte terecht kwam. Vervolgens kwam ze in de bosjes tot stilstand.

Er werd een ambulanceteam opgeroepen, maar de automobiliste bleek met de schrik te zijn vrijgekomen. Omstanders hebben zich over de bestuurster ontfermd. Zij is even later naar huis gebracht. De auto zal later worden geborgen door een takelbedrijf.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
vanpuffelen (27-12-2022 om 17:00)
Een stuurcorrectie , of een stuurfout ?? Is nog redelijk goed afgelopen gelukkig. Misschien iets beter opletten in het vervolg.
Rick (27-12-2022 om 15:12)
Waarschijnlijk een gevalletje telefoon/app/sms verslaving... Of zitten suffen, plus is een ruk aan je stuur een totaal verkeerde reactie na het raken van de berm.
Johan (27-12-2022 om 12:50)
Je vraagt je toch af of iemand met zo weinig rijvaardigheid wel achter een stuur thuis hoort.
Cookie-instellingen beheren