Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Automobilist belandt op zijkant bij eenzijdig ongeval Oudelande

Toegevoegd: 28-12-2022, 12.12 uur
Door: Eugène Harthoorn

OUDELANDE - Een automobiliste is woensdagmorgen gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval net buiten Oudelande. Door de klap belandde de auto op de zijkant.


Het ongeval gebeurde omstreeks 10.50 uur op de Dierikweg bij Oudelande. Door onbekende oorzaak was de kleine personenauto van de weg geraakt en tegen een lantaarnpaal aangereden. Door de klap brak de straatlantaarn door midden en belandde de auto op de zijkant.

De politie, brandweer en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. De brandweerlieden van Baarland en Goes hebben het slachtoffer uit de auto bevrijd en overgedragen aan het ambulancepersoneel. De medewerkers van de ambulancedienst hebben zich over het slachtoffer ontfermd.

De auto is geborgen door bergingsbedrijf De Moor. De wegbeheerder is in kennis gesteld om de lantaarnpaal te herstellen en het wegdek te reinigen.


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (31-12-2022 om 09:25)
@Thijs; helemaal met jou eens! Vele wegversmallingen zijn gevaarlijk vooral als je ergens onbekend bent en dan in de mist! Verkeersdrempels werken alleen voor verlaagde en sportieve auto's, SUV's volgeladen met koters scheuren er probleemloos overheen!
Thijs (29-12-2022 om 21:23)
Dat ga je krijgen als je bewust de verkeersveiligheid naar benden wilt halen voor een onrealistische maximumsnelheid. Natuurlijk moet ja capabel genoeg zijn om daar tussendoor te rijden, maar welke simpele komt nou op het idee om de weg te versmallen? Joh, laten we er een zandpad van maken... Moet je nog langzamer.... Langzaam is niet gelijk aan veilig. Beter 50 rijden en opletten wat er gebeurd, dan 30 met een mobieltje in je klauwen
Cookie-instellingen beheren