Weerbericht:
Wisselend bewolkt en lokaal een lichte bui. Vrijdag droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Nieuwe kazerne voor brandweer Serooskerke

Toegevoegd: 03-05-2007, 09.53 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant
SEROOSKERKE (W) - De nieuwe kazerne voor de blusploeg Serooskerke moet het visitekaartje worden van de brandweer in de gemeente Veere.

De kazerne wordt gebouwd bij de begraafplaats langs de Vrouwenpolderseweg en is straks goed te zien vanaf de nieuwe Dammenroute. Burgemeester en wethouders vinden daarom dat het gebouw goed moet ogen.

Daarom wordt er meer dan een half miljoen euro voor uitgetrokken. Serooskerke krijgt eenzelfde kazerne als nu al in Scharendijke staat.

De klus wordt geklaard door de plaatselijke aannemer Meijers Staalbouw. Die vraagt daar 309.000 euro voor. Daar komt dan nog 238.000 euro bij voor grond, inventaris, terreininrichting en andere bijkomende voorzieningen.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren