Weerbericht:
Morgen in de zuidelijke helft regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongeren betrapt met illegaal vuurwerk

Toegevoegd: 30-12-2022, 21.57 uur
Het vuurwerk zal later worden vernietigd.
Het vuurwerk zal later worden vernietigd.
© Foto: Handhaving Schouwen-Duiveland
Door: Reinoud Hiemstra

KAMPERLAND - Nadat jongeren vrijdag in Kamperland op heterdaad waren betrapt op het afsteken van illegaal vuurwerk, is in een woning een hoeveelheid vuurwerk aangetroffen. 


Tijdens surveillance door handhavers van de gemeente Schouwen-Duiveland werd het groepje jongeren staande gehouden. Eén van de jongeren gaf aan thuis nog meer vuurwerk te hebben liggen. Hierop werd de hulp van de politie ingeschakeld. Agenten hebben het illegale vuurwerk in beslag genomen en laten dit later vernietigen. 

De jongeren, variërend in leeftijd tussen de 12 tot en met 14 jaar oud, zijn doorgestuurd naar HALT. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (30-12-2022 om 22:54)
Ze zouden in Middelburg ook wat vaker mogen surveilleren. Het is hier godver al drie dagen prijs met dat debiele vuurwerk. Iedereen met huisdieren zitten met een beestje dat bang is. Kansloos dat vuurwerk, echt een tokkie traditie; weg ermee.
Cookie-instellingen beheren