Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
Geen files

Stopteken politie genegeerd bij controle

Toegevoegd: 30-12-2022, 22.04 uur
Stopteken politie genegeerd bij controle
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

TERNEUZEN - De politie heeft vrijdag na een achtervolging in Zeeuws-Vlaanderen een automobilist bekeurd die een stopteken had genegeerd en bijna een agent had aangereden.


Toen agenten de automobilist voor een controle wilden laten stoppen, ging de bestuurder er vandoor en reed hierbij bijna één van de agenten aan. De achtervolging werd ingezet en de automobilist kon even later alsnog worden gestopt. De bestuurder kreeg een proces-verbaal. De hoogte van het boetebedrag zal worden bepaald door de officier van justitie. 

In totaal werden er tijdens de surveillance 49 automobilisten en één fietser gecontroleerd. Behalve de doorgereden bestuurder hadden alle anderen alles op orde.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ewa (30-12-2022 om 22:12)
Zal wel wat verbergen hebben gehad daar word verder niks over gezegd of toegelicht zal wel in onderzoek zitten word vervolgd! :)
Cookie-instellingen beheren