Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Auto in de sloot Noordweg 's-Heer Abtskerke, twee gewonden

Toegevoegd: 31-12-2022, 01.18 uur
Door: Reinoud Hiemstra

'S-HEER ABTSKERKE - Aan de Noordweg in 's-Heer Abtskerke is vrijdagavond een auto in de sloot terecht gekomen. Door de klap raakten twee personen gewond. 


De automobilist raakte rond 22.30 uur in een bocht de macht over het stuur kwijt en raakte van de weg. De auto kwam in de naastgelegen sloot tot stilstand. Hierbij raakten twee inzittenden gewond. 
De ter plaatse gekomen ambulancemedewerkers hebben de slachtoffers nagekeken op letsel. Zij moesten vervolgens mee naar het ziekenhuis voor controle. De ernst van het letsel is niet bekend. 

Bij het ongeval raakte de auto zwaar beschadigd. Bergingsbedrijf De Moor kwam ter plaatse om het voertuig uit de sloot te takelen. De Noordweg was gedurende de bergingswerkzaamheden afgesloten. 


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren