Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand in ondergrondse container Oost-Souburg

Toegevoegd: 31-12-2022, 16.23 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Bij de Burgemeester Stemerdinglaan in Oost-Souburg heeft de brandweer op Oudjaarsdag een containerbrand geblust.


Het brandje woedde in een ondergrondse container voor de inzameling van restafval bij de kruising met de Amstelstraat. De brandweer van Oost-Souburg werd kort voor 16.00 uur opgeroepen om te blussen. De politie werd ook ter plekke gestuurd.

De brandweerlieden hebben de container vol laten lopen met behulp van lage druk. Hierna konden zij weer terugkeren naar de kazerne.

Een overzicht van alle brandweeralarmeringen tijdens de jaarwisseling vind je op P2000Zeeland.nl.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (1-1-2023 om 14:09)
Graag, goed gedaan. Door mijn autisme kan ik er niet tegen. Om 23 uur naar bed gegaan met oordoppen in. Als ik geloofde in vorige levens, was ik vast een hond geweest.. En het siervuurwerk is toch ieder jaar hetzelfde, dus daar mis je ook niks aan. Tv kijken lukt ook niet, met al die knallen. Had koptelefoon op en ondertiteling, maar kwam er regelmatig dwars doorheen.. Dit jaar naar vuurwerkvrije zone....
Goed gedaan (31-12-2022 om 17:42)
En weer een stapje dichterbij een algeheel vuurwerkverbod in de gemeente.
Cookie-instellingen beheren