Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 37 km

Persoon beroofd bij winkelcentrum Middelburg

Toegevoegd: 31-12-2022, 18.31 uur - Update: 31-12-2022, 20.19 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Nabij het winkelcentrum Dauwendaele in Middelburg is op Oudjaarsavond iemand het slachtoffer geworden van een straatroof. De politie doet onderzoek.


Volgens een woordvoerder van de politie kwam rond 18.20 uur de melding binnen dat nabij het winkelcentrum aan de Vrijlandstraat iemand was beroofd. Het bleek te gaan om een oudere man. Het slachtoffer is door een ambulanceverpleegkundige behandeld en is vervolgens door de politie thuisgebracht.

Na de melding gingen meerdere politiewagens met spoed ter plekke. Op dit moment doen agenten nader onderzoek. Voor zover bekend is er nog geen verdachte aangehouden. De buit zou een contant geldbedrag zijn.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Klaas vaak (1-1-2023 om 03:24)
@jumbo, helaas lopen deze stumpers vaak met wapens rond omdat ze anders te laf zijn. Gelukkig zijn ze zo slim om elkaar af te schieten dus dat is dan weer positief.
Douwe dabert (31-12-2022 om 19:50)
Graag gelijk camerabeelden van dit laagste soort van de samenleving. Ik wens de dader het slechtste jaar ooit toe en het slachtoffer het mooiste voor het komende jaar.
Nina (31-12-2022 om 19:44)
Dan zie ik die rollator staan en dan kookt mijn bloed. walgelijk wat ben je dan een naar onmens om dit te doen. Zo'n dader verdiend echt een afranseling bah bah
Jumbo (31-12-2022 om 19:02)
Ik zoek zelf ook vaker de plekken op als ik lees dat er mensen mishandeld / beroofd zijn In de hoop dat ze dat bij mij ook proberen ..
Cookie-instellingen beheren