Weerbericht:
Wisselend bewolkt en lokaal een lichte bui. Vrijdag droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Tasjesrover actief op Walcheren

Toegevoegd: 03-05-2007, 10.05 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant
VLISSINGEN - In Middelburg en Vlissingen is een tasjesrover actief. Zo goed als zeker gaat het om een en dezelfde man die het gemunt heeft op de tasjes van vrouwen.

De laatste slachtoffers van de tasjesrover zijn twee Vlissingse vrouwen die maandag en dinsdag werden beroofd. De diefstal dinsdag vond plaats om 21.10 uur in de Kenau Hasselaarstraat. Maandag op de Hogeweg.

Het signalement van deze dief is verspreid door de politie. Het gaat om een ongeveer 1,95 meter lange man met een heel donkere huidskleur.

De vraag of die man zich ook schuldig heeft gemaakt aan de roof in de Kenau Hasselaarstraat wordt niet beantwoord door de politie. In het belang van het onderzoek doet de politie geen mededelingen over de tasjesroven.

De afgelopen weken zijn echter zeker zeven vrouwen beroofd in zowel Middelburg als Vlissingen. De man, als het inderdaad om één persoon gaat, benadert zijn slachtoffers al lopend. Vervolgens grist hij de tas weg en zet het op een lopen.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren