Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Bootje loopt vast op Veerse Meer tijdens nieuwjaarsrondje

Toegevoegd: 02-01-2023, 19.25 uur
De heren konden hun hun reisje vervolgen nadat zij losgetrokken waren.
De heren konden hun hun reisje vervolgen nadat zij losgetrokken waren.
© Foto: KNRM Veere
Door: Eugène Harthoorn

KORTGENE – Nieuwjaarsmorgen heeft de bemanning van de KNRM van Veere twee mannen geholpen die met hun bootje waren vastgelopen op het Veerse Meer bij Kortgene.


 De twee mannen waren met hun boot onderweg voor hun jaarlijkse nieuwjaarsdag vaarrondje. Zij raakten omstreeks 11.30 uur aan lagerwal en liepen vast op de plaat bij Kortgene. Nadat ze zelf al op verschillende manieren geprobeerd hadden om los te komen, schakelden ze hulp in.


Toen de reddingsboot ter plaatse kwam, bleek dat de heren goed waren voorbereid, er waren droge kleren en een werkende kachel aan boord. Daarom was er van onderkoeling gelukkig geen sprake. Het bootje kon snel losgetrokken worden. De heren konden hun rondje over het Veerse Meer vervolgen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren