Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 10 km

Geen treinen Zeeland in door aanrijding bij Hoogerheide

Toegevoegd: 02-01-2023, 20.43 uur
Geen treinen Zeeland in door aanrijding bij Hoogerheide
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

KRUININGEN – Door een ongeval op het spoor ter hoogte van Hoogerheide rijdt er tot vanavond laat geen treinverkeer meer tussen Roosendaal en Kruiningen.


Het incident vond maandagavond omstreeks 20.30 uur plaats ter hoogte van Hoogerheide. Wat er precies is gebeurd, is niet bekend. Door het incident rijden er tussen Roosendaal en Kruiningen/Yerseke momenteel geen treinen.

De Nederlandse Spoorwegen geven aan dat de verwachting is dat omstreeks 23.45 uur het spoor weer opengesteld wordt. Er zullen bussen worden ingezet.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@reiziger (3-1-2023 om 17:42)
Bovenleiding kapot, treinstel dat getakeld moet worden, rails kapot....1001 redenen maar om dan te gaan klagen op HvZeeland, getuigt niet echt van een reizigersmentaliteit
Reiziger (3-1-2023 om 10:08)
Waarom duurt dit allemaal zo lang? Zelf hebben ze geen hinder ervan.
Cookie-instellingen beheren