Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Vrouw gezocht voor doorrijden na veroorzaken ongeval Nieuwerkerk

Toegevoegd: 03-01-2023, 20.23 uur
Vrouw gezocht voor doorrijden na veroorzaken ongeval Nieuwerkerk
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

NIEUWERKERK – De politie is op zoek naar een vrouw die in Nieuwerkerk een oudere vrouw aanreed. De vrouw raakte gewond bij het ongeval.


De vrouw op leeftijd werd vanmiddag tussen 13.45 uur en 14.05 uur, ter hoogte van de Jumbo aan de Burgemeester Boumanstraat in Nieuwerkerk aangereden. De vrouw bevond zich op dat moment op het zebrapad.

De vrouwelijke bestuurder reed in een donkere bus. Zij droeg vermoedelijk een donker uniform of donkere kleding. De vrouw is doorgereden nadat zij was uitgestapt en had gekeken. De politie zoekt deze vrouw en getuigen van het ongeval. Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tuinman. (5-1-2023 om 19:16)
Als je gestopt ben om te kijken en dan doorrijd, dan ben je geen knip voor de neus waard. Waar gaat dit naar toe. Onder invloed misschien? Meld je en wees flink.
Cookie-instellingen beheren