Weerbericht:
Zwaar bewolkt en meest droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Traumahelikoper ingezet voor incident Middelburg

Toegevoegd: 05-01-2023, 13.56 uur
De traumahelikopter landde bij de Schietbaan.
De traumahelikopter landde bij de Schietbaan.
© Foto: Reinoud Hiemstra
Door: Reinoud Hiemstra

MIDDELBURG - Voor een medische noodsituatie in Middelburg werd deze morgen de traumahelikopter uit Rotterdam ingezet. De helikopter landde bij de Schietbaan in Middelburg. De patiënt is meegenomen naar het ziekenhuis.


De helikopter werd rond 09.30 uur opgeroepen voor een medisch incident wat plaatsgevonden zou hebben bij de Kalverstraat in Middelburg. Het toegesnelde medisch personeel heeft de persoon meegenomen voor een render-vous met de traumahelikopter aan de Schietbaan in Middelburg. Het traumateam landde daar rond 10.00 uur en heeft zich daar over het slachtoffer ontfermd. 

Om 10.25 uur kon de traumahelikopter weer opstijgen en terugkeren naar Rotterdam. De patiënt is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren