Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 64 km

Grootschalige verkeerscontrole aan de Nansenbaan Goes

Toegevoegd: 07-01-2023, 18.26 uur
Door: Eugène Harthoorn

GOES – De politie heeft zaterdagmiddag een grootschalige verkeerscontrole gehouden op het industrieterrein van Goes. Meerdere auto’s en bestelbussen werden gecontroleerd.


De politie startte de controle halverwege de middag op het parkeerterrein van de Roompot aan de Nansenbaan in Goes. Bij de controle werd er samengewerkt met medewerkers van de verkeerspolitie, de Koninklijke Marechaussee (KMAR), de Belastingdienst en de Douane.

Meerdere personenauto’s en bestelbusjes werden gecontroleerd. Daarbij werd onder andere gekeken of er mogelijk drugs aanwezig waren en werd er gekeken of het voertuig met toegestane brandstof rondreed. Ook werd de technische staat van de voertuigen bekeken. De politie zal in de loop van de week de resultaten bekendmaken.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loes (8-1-2023 om 10:14)
Gelukkig dat zulke controles uitgevoerd worden er rijdt nog genoeg rond wat niet deugt en zelfs veel uitstekende delen wat langer is dan toegestaan. Niets te verbergen dan is zo.n controle geen probleem. En als je haast hebt is het net goed dat zou men beetje af moeten leren. Ben benieuwd naar de uitslag
Nieuwsgierigezeeuw (8-1-2023 om 02:37)
Volgens mij is het allang middag geweest en al iets bekend @politie? Ofnee moeten even wat langer wachten op deze uitslag ivm ambtenaren ey...@Nieuwsgierigezeeuw
Cookie-instellingen beheren