Weerbericht:
Bewolkt, lokaal mist en geleidelijk steeds meer zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Drie gewonden bij ongeluk met beknelling

Toegevoegd: 04-05-2007, 18.51 uur
Door: Roland de Jong

ZAAMSLAG - Bij een aanrijding op de kruising van de Terneuzensestraat met de Drieweg bij Zaamslag zijn vrijdag drie personen gewond geraakt. Er was sprake van een beknelling.

Rond 14.25 uur kwamen op de kruising drie auto's met elkaar in botsing als gevolg van een kop-staartaanrijding. Een 44-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen ging vanuit de richting van Terneuzen in die van Zaamslag en stond links voorgesorteerd om de Drieweg in te slaan.

Een achteropkomende 83-jarige automobilist uit dezelfde gemeente reed achterop de auto van de vrouw. Zij schoot de linkerrijstrook op en kwam in aanrijding met een tegemoetkomende personenauto, bestuurd door een vrouw uit Hulst.

Drie personen, waaronder een 79-jarige passagiere uit de auto van de 83-jarige man, met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren