Weerbericht:
Zwaar bewolkt en meest droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij vechtpartij Zeestraat Axel

Toegevoegd: 08-01-2023, 09.49 uur
Gewonde bij vechtpartij Zeestraat Axel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

AXEL - Bij een vechtpartij in Axel is in de nacht van zaterdag op zondag iemand gewond geraakt. Twee anderen zijn door de politie meegenomen naar het bureau.


Agenten gingen rond 04.00 uur op pad nadat melding was gemaakt van een vechtpartij op straat in de Zeestraat. Volgens de politie was mogelijk sprake van een ruzie tussen drie 21-jarigen die elkaar kenden.

Zeker is dat één van de betrokkenen met letsel naar het ziekenhuis moest worden gebracht. De andere twee personen zijn naar een politiebureau gebracht voor verhoor.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ineke (9-1-2023 om 14:03)
Gelukkig dan wel een ouderwetse knokpartij inplaats van wapens. Niet goed te praten maar teveel drank in de man daar krijg je problemen van
Bennie (8-1-2023 om 11:58)
Om 4:00 uur 's-nachts. Dan is het wel,,,, Drank in de man. Wijsheid in de kan
Cookie-instellingen beheren