Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie auto's beschadigd bij ongeval op A58 Kapelle

Toegevoegd: 09-01-2023, 08.21 uur
Door: Eugène Harthoorn

KAPELLE – Bij een ongeval op de A58 maandagmorgen zijn drie auto’s beschadigd geraakt. Door het ongeval ontstond een flinke file.


Het ongeval gebeurde omstreeks 07.25 uur ter hoogte van de toerit van de A58 bij Kapelle. Door onbekende oorzaak kwamen drie personenauto’s met elkaar in botsing. Door de klap reed één van de personenauto's naar de andere zijde van de weg. Meerdere eenheden van de politie en Rijkswaterstaat kwamen ter plaatse.

Al snel bleek dat geen van de betrokkenen gewond was geraakt en dat er enkel sprake was van materiële schade. Rijkswaterstaat heeft de weg afgezet en de politie heeft de betrokkenen gehoord. Alle drie de auto’s zijn door een bergingsbedrijf meegenomen.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Axel (9-1-2023 om 19:55)
Stel de baas/bedrijf op de hoogte en vraag of die dergelijk gedrag van de werknemers tolereert. Juist bedrijfsbusjes zijn makkelijk te onthouden. Ze denken auto is niet van mij dus doe wat ik wil, maar baas denkt vaak anders.
MH (9-1-2023 om 18:27)
@Vlissinger die gele ochtend haalt mij bijna elke ochtend rond 7.30u in op de a58 ri Vlissingen met erg hoge snelheid. Tsja, zo'n gele bedrijfsauto is nogal herkenbaar en dus makkelijk te onthouden..
Liesje (9-1-2023 om 18:04)
@Vlissinger inderdaad een baas zou een blackbox in moeten bouwen dan schrikken ze hoe ze met hun auto omgaan. Er word als een idioot gereden in weersomstandigheden kunnen ze niet aanpassen. Tuurlijk achterop klappen is vaak fout behalve als ze kort voor je invoegen is degene fout. Maar goed ze begrijpen het pas als ze aan gort gereden hebben en dan vaak begrijpen. Ze het nog niet. Want ze vinden zich geweldig en al het andere is langzaam en gevaarlijk maar meestal rijden die normaal. Hardrijden is idioot en loont vaak door hun auto uiteindelijk in de prak te rijden.
Vlissinger (9-1-2023 om 09:49)
Die gele van dorp auto haalde mij gistermiddag met hoge snelheid in op de a58 richting Vlissingen. Er wordt wat afgescheurd in die bedrijfsauto's. En dan komt er dat ene onverwachtte moment en dan kunnen ze het niet meer aanremmen met dit als resultaat. Ik zou als baas een blackbox in laten bouwen.
R (9-1-2023 om 09:25)
Die a58 is een grote bumperklevende ik heb haast en ben belangrijk weg . Zeker tot de afslag tunnel bij heinkenszand. Er wordt hard gereden, bumperkleven is de norm, en de weg is qua capaciteit in de spits te klein.
Cookie-instellingen beheren