Weerbericht:
Enkele buien, soms met natte sneeuw of hagel, vannacht droog
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 154 km

Politie waarschuwt voor vals geld in Terneuzen

Toegevoegd: 09-01-2023, 08.53 uur
De politie geeft aan dat er al meerdere meldingen van betalingen met vals geld zijn gedaan.
De politie geeft aan dat er al meerdere meldingen van betalingen met vals geld zijn gedaan.
© Foto: Politie Zeeuws-Vlaanderen
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – De politie van Zeeuws-Vlaanderen waarschuwt voor mensen die met vals geld betalen. Er zijn meerdere meldingen van vals geld binnengekomen vanuit Terneuzen en omgeving.


De politie kreeg zondag opnieuw een melding dat er bij een kassa meerdere valse 50 euro biljetten waren aangetroffen. De politie geeft aan dat zij de laatste tijd meerdere meldingen heeft ontvangen van betalingen met vals geld. Zij attendeert er op alert te zijn.

Echt geld kan je herkennen aan een watermerk. Dit watermerk hoort niet op het papier gedrukt te zijn. Daarnaast kan je voelen aan het biljet. Als het knispert of geen verhoogde inkt heeft, dan is het vals geld, zo meldt ING. Het hologram (het zilveren stripje) hoort glad te zijn. Bij verdenking van een vals biljet wordt er geadviseerd direct 112 te bellen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren