Weerbericht:
Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie op zoek naar daders mishandeling Terneuzen

Toegevoegd: 09-01-2023, 17.25 uur
Politie op zoek naar daders mishandeling Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

TERNEUZEN - De politie is op zoek naar twee mannen die op 15 oktober 2022 iemand zwaar mishandeld hebben aan de Nieuwstraat in Terneuzen. De andere drie verdachten zijn inmiddels al aangehouden.


"Op die zaterdag werd een vrouw door een onbekende man in haar billen geknepen. Haar vriend komt voor de vrouw op en wordt vervolgens door een groep mannen onderuit getrapt. Terwijl hij op de grond ligt blijven de mannen harde trappen en slagen tegen zijn hoofd geven. Inmiddels maakt het slachtoffer het weer goed", zo laat de politie weten.

Bij het terugkijken van de bewakingsbeelden blijkt dat er vijf mannen als verdachten kunnen worden aangemerkt, zo meldt de politie. Drie van hen, waaronder een man van 36 jaar uit Terneuzen, zijn inmiddels aangehouden. De politie zoekt nu nog de laatste twee verdachten. Met tips over de identiteit of mogelijke verblijfplaats van deze mannen kan gebeld worden met de politie via 0900-8844. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JTG (9-1-2023 om 20:29)
Zou handig zijn als die beschikbare beelden hier ook voor het gedeelte wat nog gezocht word zou kunnen tonen begrijp de privacy vd andere reeds bekende verdachte wel anders zouden jullie met deze op zich goed bedoelde vraag om hulp hierin niks mee verder
Cookie-instellingen beheren