Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
79 files van totaal 279 km

Botsing tussen auto en scooter Middelburg

Toegevoegd: 10-01-2023, 12.45 uur
Door: Reinoud Hiemstra

MIDDELBURG - Op de Nieuwe Kleverskerkseweg in Middelburg is vanmorgen een scooterrijder bij een ongeval gewond geraakt. Het slachtoffer moest met de ambulance mee naar het ziekenhuis. 


Het ongeval gebeurde omstreeks 11.30 uur op de kruising met de Industrieweg. De scooterrijder kwam vanaf Middelburg en reed op het fietspad aan de Nieuwe Kleverskerkseweg. De automobilist kwam van de Industrieweg en wilde rechts af slaan. Hierbij heeft de bestuurder van de auto de scooterrijder over het hoofd gezien. De scooterrijder kwam vervolgens in botsing met de auto en kwam ten val. De scooter raakte beschadigd.

De toegesnelde ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer nagekeken op letsel. Vervolgens is het slachtoffer voor verdere controle meegenomen naar het ziekenhuis.

De politie kwam ter plaatse en heeft verklaringen opgenomen van de betrokkenen. De automobilist kon zijn weg vervolgen en de scooter werd aan de kant van de weg gezet. Deze zal op een later moment worden opgehaald.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren