Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 45 km

Fietser gewond bij aanrijding Terneuzen

Toegevoegd: 10-01-2023, 17.29 uur
Door: Reinoud Hiemstra

TERNEUZEN - Aan de Oude Vaart in Terneuzen is dinsdagmiddag een fietser gewond geraakt. Het slachtoffer werd met de ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. 


Omstreeks 15.50 uur kwam een automobilist met een fietser in botsing. Het slachtoffer raakte hierbij gewond. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De toegesnelde ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer nagekeken en meegenomen naar het ziekenhuis. De ernst van het letsel is niet bekend. 

De ter plaatse gekomen politie sloot één rijbaan af. Het verkeer werd over de nog vrije rijbaan geleid. De politie heeft verklaringen opgenomen van betrokkenen en heeft hierna de fiets thuis gebracht. 


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren