Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meerdere rijbewijzen ingevorderd door agenten van Zeeuws-Vlaanderen

Toegevoegd: 11-01-2023, 11.36 uur
Meerdere rijbewijzen ingevorderd door agenten van Zeeuws-Vlaanderen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

AXEL – De politie van Zeeuws-Vlaanderen heeft afgelopen dagen meerdere bestuurders bekeurd voor uiteenlopende zaken. Daarnaast moesten meerdere bestuurders ook een rijbewijs inleveren.


De bekeuringen werden uitgedeeld tijdens de ochtendspitsen van dinsdag en woensdag door surveillanten van het politiebasisteam Zeeuws-Vlaanderen. De agenten zagen een bestuurster met 62 km/uur te hard rijden over de Herbert H. Dowweg bij Hoek. De 28-jarige bestuurster heeft haar rijbewijs moeten inleveren. Daarnaast bleek dat de auto niet verzekerd was. Mevrouw heeft hier een bekeuring voor gekregen. 20 minuten later werd het volgende rijbewijs al ingevorderd. Ditmaal van een 36-jarige Belg. Ook hij reed 62 km/uur te hard over de Nieuwe Blikstraat in Sluiskil. Bij Biervliet en Axel zijn twee automobilisten op kenteken bekeurd omdat ze 30 km/uur te hard reden. Deze personen zullen een proces-verbaal op de mat krijgen.

Daarnaast werden er boetes uitgedeeld aan bestuurders voor het rijden over een verdrijvingsvlak en het niet voldoende rechtshouden. In Hulst werd een man bekeurd voor het fietsen met een mobiele telefoon in de hand.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (12-1-2023 om 00:13)
@een gast; wat is daar gevaarlijk aan? Daar hebben we voor die belachelijke stikstofmaatregel (die voor niets is geweest) 130 mogen rijden. Ik zie het probleem niet.
Barbabella (11-1-2023 om 22:41)
Goed bezig! Mogen ze vaker doen!
optimist (11-1-2023 om 18:59)
Zo nu en dan eens een controle in de kern Zoutelande zou ook niet overbodig zijn. In het dorp is het gewoon overal 30 km, maar het dubbele en meer is meer de regel dan de uitzondering.
Michel (11-1-2023 om 14:29)
Pluim voor de Politie, aanpakken die handel.
een gast (11-1-2023 om 11:47)
Dat is een goede gang van zaken NU de A 58 nog daar word ook regelmatig veel harder gereden dan (OVERDAG) de toegestane 100 KM per uur , ze komen je af en toe voorbij als of ze op een racebaan rijden.
Cookie-instellingen beheren