Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee mannen aangehouden voor poging doodslag Terneuzen

Toegevoegd: 11-01-2023, 12.39 uur
Twee mannen aangehouden voor poging doodslag Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN – Naar aanleiding van de  uitzending van Opsporing Verzocht zijn twee personen aangehouden. Zij meldden zich bij de politie.


De twee mannen werden verdacht van een poging doodslag die plaatsvond op 15 oktober vorig jaar. Drie andere verdachten werden al eerder aangehouden. Alleen deze mannen werden nog door de politie gezocht. De politie deelde gisteren in de uitzending van Opsporing Verzocht beelden waarop zij te zien waren.

De twee verdachten hebben zich vandaag gemeld bij de politie. Het gaat om een 40-jarige man uit Terneuzen en een 51-jarige man uit Axel.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Farmer (11-1-2023 om 19:27)
En dan te bedenken dat al al twee maal is getracht het programma Opsporing verzocht minder uitdrukkelijk aanwezig te laten zijn door de tijdsduur in te perken en de verhuizing van NPO 1 naar NPO 2.
optimist (11-1-2023 om 19:03)
Wat opvalt in heel veel reacties is, dat velen geen hoge pet ophebben van de rechters in ons land...
p (11-1-2023 om 18:13)
Beetje raar dat ze zich nu pas aangeven toch??
Tuinman (11-1-2023 om 17:59)
Helemaal met Michel eens. Wat een lafaards. Lang opsluiten en op eigen kosten zich laten behandelen. Maar ja, die rechters hè, die vinden het zonde en een taakstrafje kan er net mee door.
Michel (11-1-2023 om 14:32)
Met de hoop, dat ze dit tuig voor lange tijd opsluiten. Maar de softe rechters zullen dit helaas niet doen.
Cookie-instellingen beheren