Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde in Axel na val van balkon

Toegevoegd: 11-01-2023, 21.54 uur
Door: Eugène Harthoorn

AXEL – Een persoon is woensdagavond ernstig gewond geraakt nadat deze van een balkon af viel in Axel. Onder andere het Mobiel Medisch Team vanuit Rotterdam werd ingezet.


De hulpdiensten kregen omstreeks 20.15 uur de melding binnen van een incident aan de Jan Steenstraat in Axel. Toen de eerste ambulancemedewerkers ter plaatse kwamen, bleek dat er een persoon van een balkon was gevallen. De reling had het begeven en was met pluggen en al naar beneden gekomen.

Omdat het slachtoffer ernstig gewond was geraakt bij het incident werden er nog een tweede ambulance en een traumahelikopter ter plaatse gestuurd. De traumahelikopter landde buiten de stad. Het slachtoffer is door het medisch personeel onderzocht en hierna met spoed naar een ziekenhuis in België gebracht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bennie (11-1-2023 om 22:45)
@Schieman. Uw reactie/topic vind ik wat voorbarig. Weet u zeker dat deze huizen verhuurd worden door Woongoed, die u nu de schuld geeft? Vind u het niet vreemd dat er zomaar plotseling ineens de reling naar bededen valt van het balkon? Ik leef mee met he slachtoffer en hoop dat alles goed met hem/haar mag komen. In vooroordelen geven zijn we erg goed in terwijl we er zelf niet bij waren. Nogmaals heel veel sterkte voor het slachtoffer
Schieman (11-1-2023 om 22:06)
Triestig, mag woongoed snel alle andere balkons gaan nakijken.
mylo scherbeijn (11-1-2023 om 22:01)
hallo ik was erbij toen de ambulace terplaatse kwam daarna even een gesprek gevoerd met de man die de ambulace had gebeld en bleek inderdaad dat de man van de eerste verdieping was gevallen met een hoop geschreeuw
Cookie-instellingen beheren