Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij eenzijdig ongeval Deltaweg (A256) Goes

Toegevoegd: 12-01-2023, 05.51 uur
De bestuurder is ter controle meegenomen naar het ziekenhuis.
De bestuurder is ter controle meegenomen naar het ziekenhuis.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

GOES – Bij een eenzijdig ongeval op de Deltaweg (A256) is dondermorgen vroeg een persoon gewond geraakt. Het slachtoffer is ter controle meegenomen naar het ziekenhuis.


Het ongeval gebeurde omstreeks 05.05 uur ter hoogte van de Zeelandhallen in Goes. Door onbekende oorzaak was de auto in de slip geraakt. Hierdoor kwam de auto overdwars op de weg te staan. De bestuurder raakte gewond.

De opgeroepen ambulancebroeders hebben het slachtoffer gecontroleerd en meegenomen naar het ziekenhuis. De politie is ter plaatse geweest om de plaats van het ongeval af te zetten. De auto is door bergingsbedrijf De Moor meegenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pietje 2 (12-1-2023 om 23:35)
@Pietje2.0 Ik ken deze bestuurder deze maak overal problemen maken en zoeken en rijden als een gek lijkt me sterk dat hij nu wel toevallig een keer zich aan de snelheid heeft gehouden. Waar je deze bestuurder tegen komt rijdt hij heel erg gevaarlijk al genoeg mensen bijna aangereden
Pietje 2 (12-1-2023 om 22:01)
Zo zie je dat niet iedereen weer om te gaan met regen op de weg
Arthur (12-1-2023 om 21:03)
@ Pietje2.0 daarom heeft u kunnen leren tijdens uw rijlessen/theorie dat u uw snelheid moet aanpassen aan de weersomstandigheden. Dus ook al reed men niet harder dan de toegestane snelheid, dan nog kan de snelheid te hoog zijn voor een desbetreffende situatie.
R (12-1-2023 om 19:07)
Tja ,dan heeft u t toch verkeerd ingeschat.snelheid omlaag en dan maar 1 minuut later thuis of op t week.
Pietje2.0 (12-1-2023 om 13:57)
Als het veel regent zoals vanmorgen, ligt de afrit richting Goes-Zuid al jaren vol met water, en er wordt niks aan gedaan. 8 jaar geleden ben ik daar zelf ook in de vangrail in de middenberm terechtgekomen door aquaplaning op precies dat stuk bij de zeelandhallen. En ja, ik reed normaal.
Cookie-instellingen beheren