Weerbericht:
In het noorden een enkele bui. Overdag perioden met zon en kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij bedrijfsongeval Middelburg

Toegevoegd: 05-05-2007, 12.25 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een bedrijfsongeval in Middelburg is zaterdagochtend een 59-jarige man uit Middelburg zwaargewond geraakt. Een 23-jarige man raakte ook gewond.

De mannen waren rond 10.00 uur aan het werk in een in aanbouw zijnde loods aan de Ampéreweg op het Middelburgse industrieterrein Arnestein. De 59-jarige viel van zijn ladder toen hij op drie meter hoogte aan het werk was. Hij kwam tijdens zijn val met zijn hoofd tegen een stalen balk.

Zijn 23-jarige zoon wilde hem te hulp schieten, maar kon niet meer via de ladder naar beneden omdat deze op de grond lag. Hij sprong daarom naar beneden. Hij brak hierbij één van zijn voeten. Twee ambulances en de traumahelikopter Lifeliner 2 uit Rotterdam rukten uit om hulp te verlenen.

De 59-jarige man werd met ernstig letsel per traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Antwerpen. De arbeidsinspectie is in kennis gesteld.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren