Weerbericht:
Wolkenvelden en droog, morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Kruipruimte loopt vol door flinke regenval in Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 13-01-2023, 12.36 uur
Voor de oudere dame is stichting Salvage opgeroepen.
Voor de oudere dame is stichting Salvage opgeroepen.
© Foto: Brandweer Burgh-Haamstede
Door: Eugène Harthoorn

BURGH-HAAMSTEDE – De vele regen heeft voor wateroverlast gezorgd bij een oudere dame in Burgh-Haamstede. Bij de vrouw was de kruipruimte volgelopen.


De brandweerlieden van brandweerpost Burgh-Haamstede werden vrijdagmorgen omstreeks 08.20 uur opgeroepen voor een melding van wateroverlast aan de Grevelingenlaan. Toen de brandweerlieden ter plaatse kwamen, bleek dat een kruipruimte was volgelopen met water. De geplaatste dompelpomp bleek, volgens de brandweer, niet meer te functioneren.

Met behulp van een draagbare pomp is de kruipruimte leeggepompt. Voor de bewoonster op leeftijd is stichting Salvage ingeroepen voor het afhandelen van de schade.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren