Weerbericht:
Bewolkt en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
60 files van totaal 215 km

Kop-staartbotsing Philipsdam (N257) Sint Philipsland

Toegevoegd: 13-01-2023, 21.22 uur
Door: Reinoud Hiemstra

SINT PHILIPSLAND - Op de  Philipsdam (N257) bij Sint Philipsland heeft vrijdagavond een kop-staartbotsing plaatsgevonden. Hierbij waren drie voertuigen betrokken. Er raakte niemand gewond.


Bij de rotonde op de kruising van de Philipsdam (N257) met de provinciale weg kwamen rond 18.10 uur drie voertuigen met elkaar in botsing. Wat de aanleiding tot het ongeval was, is niet bekend. De wegbeheerder had één rijbaan afgesloten. De ter plaatse gekomen medewerkers van de ambulancedienst hebben de betrokkenen nagekeken op letsel, maar er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.

De politie heeft verklaringen van de betrokkenen opgenomen. Bergingsbedrijf Van Eijck heeft in ieder geval twee voertuigen geborgen. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren